Recomandări privind întreţinerea covoarelor

Recomandări privind întreţinerea covoarelor

Vă felicităm!

 

Ați achizitionat un produs calitativ și de durată. Veți putea prelungi timpul de utilizare al covorului d-voastră și păstra aspectul exterior urmând sfaturile noastre:

 

signs

  1. Așezați covorul pe o suprafață uscată.Covoarele din lână trebuie curățate de câteva ori cu o perie, pentru înlăturarea scamelor

  2. Aspirați bine covorul

  3. Covoarele se curăță numai cu soluții speciale (Vanish, BioCarpet) care se dizolva în apa calduță și cu spumă abundentă. ATENȚIE!!! - Covorul se curață numai cu spumă fără apă. O parte din soluție trebuie să rămână pe suprafața covorului. Străngeți covorul sul și lăsați-l pentru minim o oră. 

  4. Aspirați bine covorul 

  5. Petele trebuie înlăturate la timpul potrivit.  Dacă s-a vărsat lichid pe covor, se va înlătura imediat cu un burete sau o cârpă curată. Petele de noroi se înlatură cu o perie după uscare. Petele de alcool, cerneală, cafea, ceai, sos se înlatură cu o sugativă sau pudră de talc, dupa care se tamponează cu o cârpă imbibată în alcool cu apă. 

  6. Dacă podeaua este alunecoasă, se vor aplica benzi antiderapante sub covor. 

  7. Covoarele care nu sunt folosite, se curață și se păstrează într-o încapere uscată, făcute sul.

  8. În cazul în care traficul nu este intens, această metodă de curățare se poate efectua o dată pe luna, în caz contrar, o dată pe săptămână. 

  9. Covoarele din lână sunt prelucrate cu soluții antimolie

 Utilizare placută!

Distribuie:
Alte articole
GreenEnergy Covorul, o necesitate sau un element de design? Activăm în regim normal (cu respectarea normelor sanitare) Cum corect de ales un covor? Preț de Fabrică Ярмарка Ковров в Тараклии